Skøn video: Mary og Frederik tog sig godt af Margrethe til jagtfest

Se også:

Stemningen var på én gang både højtidelig og afslappet, da kronprins Frederik og kronprinsesse Mary sammen med dronning Margrethe i faklernes skær trådte ud i slotsgården i Fredensborg akkompagneret af jagthornenes smukke musik.

Det blev en rigtig flot aften på Fredensborg Slot, da dronning Margrethe var vært for jagttaffel efter årets store Kongejagt i Gribskov

For dronningen var det helt fantastisk at være sammen med kronprins Frederik og kronprinsesse Mary på en helt særlig dag, hvor de royale også altid er i godt selskab med nære venner af huset.

Mary og Frederik tog sig godt af dronningen

Margrethe hyggede med Mary og Frederik i faklernes skær, mens man studerede udbyttet af dagens Kongejagt.

Frederik og Mary tog sig rigtig godt af dronningen i mørket i slotsgården, hvor de royale værter var i godt og festligt selskab med nære venner som lensgreve Bendt Wedell med fru Pernille, greve Christian Ahlefeldt-Laurvig med fru Mette, direktør Peter Aandahl med fru Nina samt generalkonsul Fritz Schur.

Kronprinsen holdt jagttale

I indre slotsgård holdt kronprins Frederik tale for jagtdeltagerne og for de mange personer, der havde været med til at sætte jagten op.

Kronprinsen understregede blandt andet, at sikkerheden kommer først, og så takkede han alle for en god dag i Gribskov.

Dronningen omgivet af kærlighed

For dronningen må det have været fantastisk at mærke kronprinsparrets omsorg for hende på den store aften, og det var selvfølgelig også en stor glæde for Majestæten at se de mange gode venner.

Efter vildtparaden i indre slotsgpård var vel overstået, gik alle indenfor til Kuppelsalen for at nyde aftenens jagttaffel med en veloplagt dronning Margrethe som vært.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

 

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden