23. maj. 2021
Af Trine Larsen

Skøn weekend: Sådan nyder prinsesse Benedikte pinsen med sin datter

Prinsesse Benedikte og prinsesse Nathalie. 
Prinsesse Benedikte og prinsesse Nathalie.
Foto: Lars Horn
Prinsesse Benedikte og datteren Nathalie er på tur, eller rettere Equitour, som dressur-stævnet hedder i Uggerhalne nord for Aalborg på Helgstrand dressage. Prinsesse Benedikte som æresgæst, protektor og præmie-overrækker, og prinsesse Nathalie som landstræner for A landsholdet.

Prinsesse Benedikte er i denne weekend sammen med sin ene datter, prinsesse Nathalie. Begge har de dog travlt i Uggerhalne ved Aalborg, hvor de er engageret med hver deres arbejdsopgaver.

Prinsesse Benedikte er protektor for Equitour Denmark, som det store dressurstævne hedder, og prinsesse Nathalie er tilstede i sin egenskab af landstræner for A-klassen, som bl.a. snart skal udvælges til OL-deltagelse.

Det er dog ikke meget mor og datter får set til hinanden, for mens prinsesse Nathalie arbejder fra tidligt til sent, uddeler prinsesse Benedikte andet sted præmier til de mange vindere af det tre dage lange stævne, som desværre må afvikles uden publikum. Derfor afvikles Equitour alene som dressur, mens springrytterne, som under normale omstændigheder også er med, konkurrerer ved et stort internationalt stævne om tre uger.

Ved træningsbanen, hvor prinsesse Nathalie gav fif og rettelser til et par deltagere, mødtes hun dog kort med sin mor, prinsesse Benedikte og udvekslede højdepunkter fra dagens begivenheder, ligesom de hver især faldt i snak med venner og bekendte indenfor ridesporten, hvor de begge nyder stor anderkendelse og respekt.

Mens prinsesse Nathalie er afslappet klædt som enhver anden indenfor ridesporten, skiller altid elegante prinsesse Benedikte sig mere ud til stævnet. Prinsesse Benedikte er dog som en fisk i vand til ridestævnet, og godt for dét, for da prinsessen søndag overrakte præmier allerede sidst på formiddagen, trodsede prinsessen den silende regn og overrakte præmierne til tre klasser af para-dressur, som også rides i denne weekend, mens vejrguderne altså kaster tunge dråber ud over arrangementet.

https://imgix.billedbladet.dk/20210523_lho419_1.jpg
Prinsesse Benedikte uddeler præmier til stævnet i Nordjylland. Her til Tobias Thorning Jørgensen, som vinder DM grad 3 Paradressur.
Foto: Lars Horn

Læs mere om: