Onsdag, 13. juni 2018 - af af

SKØNNE BILLEDER: De kongelige børns dejlige dag

Solen strålede, og det samme gjorde de kongelige børn, da de sammen med deres forældre, kronprins Frederik og kronprinsesse Mary, afslørede et nyt portræt af kronprinsen i forbindelse med hans 50-års fødselsdag.

De kongelige børn overraskede alle med deres dejlige tilstedeværelse, da de sammen med kronprins Frederik, kronprinsesse Mary og dronning Margrethe i slutningen af maj deltog i afsløringen af et nyt portræt af kronprinsen i forbindelse med kronprinsens 50-års fødselsdag. 

Solen strålede fra en skyfri himmel, og humøret var højt, da prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Isabella hoppede ud af bilen i indre gård på Frederiksborg Slot forud for den officielle åbning af udstillingerne "H.K.H. Kronprins Frederik - Prins til Danmark" og "Ralph Heimans Portrætter". 

Stor begejstring

Prinsesse Isabella og prinsesse Josephine var yndigt klædt i blondekjoler fra Elsa Adams - i henholdsvis lyseblå og gammel rosa. Også de små prinser så charmerende ud i jakkesæt med slips. 

Begejstringen var stor hos de små prinser og prinsesser, da de sammen med deres far, kronprins Frederik, afslørede det nye portræt. Og glæden blev blot større, da de opdagede, at de selv var en del af det nye portræt. 

I galleriet øverst i artiklen har vi samlet alle de skønne billeder fra den dejlige dag.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden