Torsdag, 24. maj 2018 - af af Trine

VIDEO: Familien beundrede det nye maleri af kronprins Frederik

Ikke mindst børnene så beundrende på det nye, flotte maleri af deres far, kronprins Frederik.

Da det nye portræt af Kronprins Frederik i dag blev afsløret påDet Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg Slot i Hillerød, havde kronprinsen hele sin familie med.

For ved ankomsten havde kronprinsen - foruden kronprinsesse Mary - også børnene prins Christian, prinsesse Isabella og tvillingerne, prins Vincent og prinsesse Josephine med.

Dronning Margrethe var glad

Og det viste sig kort efter, at det gav god mening, at de kongelige børn var med. For på det nye maleri af kronprins Frederik, som er lavet i forbindelse med hans 50-års fødselsdag på lørdag, har kunstneren Ralph Heimans malet både kronprinsessen og de fire børn med i portrættet af kronprins Frederik.

Også dronning Margrethe havde svært ved at skjule sin stolthed og begejstring over det nye maleri, da hun officielt åbnede udstillingen "H.K.H. Kronprins Frederik - Prins til Danmark", der kan besøges frem til den 2. september.

Hvordan han har formået dét kan ses i denne video, som viser højdepunkter fra den fine dag på Frederiksborg Slots Nationalhistoriske Museum.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden