Lørdag, 27. marts 2021 - af Ulrik Ulriksen

Skønne Frederik med hæs stemme og coronahår

Kronprins Frederik
Kronprins Frederik
Foto: Keld Navntoft, Kongehuset
Kronprins Frederik har i en speciel anledning medvirket i en ny video. Mange fans har bemærket, at Frederik i videoen har hæs stemme og coronahår. Hvad synes du?

Kronprins Frederik er protektor for en helt særlig markering af en stor danskers historiske bedrift, og i den anledning har han medvirket i en unik video optaget på Amalienborg.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kronprins Frederik på Amalienborg

Mange fans har bemærket, at Frederik har hæs stemme og coronahår i videoen, der kan opleves på kongehusets sociale medier.

Hvad synes du?

Stor dansker

Sidste år blev 200-året for opdagelsen af elektromagnetismen markeret med den landsdækkende fejring HCØ2020, som kronprins Frederik var spydspids protektor for.

I den nye flot film optaget i kronprinsparrets private palæ på Amalienborg fortæller Frederik om HCØ2020-fejringen, der på grund af corona-situationen blev meget anderledes end planlagt.

Lyder lidt hæs

Mange danskere er begejstrede for Frederiks indsats i den lille film fra Amalienborg.

Flere bemærker, som allerede nævnt, kronprinsens frisure og stemme.

- Flot hår, lyder det i en kommentar, mens et par andre skriver ”fint at en så,fremtrædende person viser solidaritet og har et imponerende corona hår” og ”sådan, vild med looket og den fede energi” samt ”tusind tak for en inspirerede video , som viser glimt fra deres hjem og arbejde”.

Et par kommentarer tager fat i Frederiks stemme i videoen.

- Deres kongelig højhed, synes De lyder hæs, drik lidt varm the med honning i, lyder en kommentar, mens en anden bare skriver ”han lyder lidt hæs”.

Fremragende fortæller

Der er dog også stor ros fra en royal fan:

”Nyder Hans Kongelige Højheds levende måde at berette om naturvidenskab på, fremragende fortæller”. 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden