Lørdag, 13. juli 2019 - af Ulrik Ulriksen

SKØNT GENSYN: Margrethes dejlige dag med Mary, Frederik og børnebørnene

Nyd et skønt gensyn med dronning Margrethe, kronprinsparret og deres fire børn til ringrideroptog ved Gråsten Slot i 2017.

Kronprinsparret og deres fire børn var sammen med dronning Margrethe i centrum, da Gråsten Slot dannede rammen om en fantastisk folkefest sommeren 2017.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Prinsesse Isabella og prinsesse Josephine tiltrak sig især opmærksomhed på den allerbedste måde, da de ved slottet i den sønderjyske by tog imod Gråsten Ringridnings store rytteroptog med næsten 300 deltagende på heste og cykler.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik var synligt stolte af deres firkløver af børn, og også dronning Margrethe så glad og tilfreds ud på den store dag i Gråsten. 

Solen skinner i BILLED-BLADET

I løbet af sommeren kan du hver dag nyde et dejligt video- tilbageblik på en dejlig begivenhed med de kongelige profiler i hovedrollen. Husk at se med igen i morgen og husk også, at i BILLED-BLADET skinner solen hele sommeren.

Vi vil i hvert fald gøre alt for, at du kan hygge dig hele ferien. Glæd dig til de fantastiske sommerudgaver af Danmarks Royale Ugeblad med masser af gode billeder og historier om kongelige og kendte.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden