Skønt gensyn: Mary alene til fornem amerikansk gallamiddag

Se også:

Kronprinsesse Mary, der fylder 49 år i dag, har gennem årene været en smuk repræsentant for Danmark i mange sammenhænge. Her ser vi tilbage på Marys deltagelse i en stor fest et helt specielt sted i USA.

Kronprinsesse Mary fylder 49 år i dag, og hun er en af kongehusets helt store profiler.

Mary har mange gange i årenes løb med stil repræsenteret det danske kongehus i vigtige sammenhænge både herhjemme og i udlandet.

Mary repræsenterer Danmark med stil

På en dejlig aften i Houston i Texas i 2019 gjorde kronprinsesse Mary under et dansk USA-fremstød en fornem entré i en flot robe til gallamiddag på byens store kunstmuseum.

Kronprinsesse Mary
Foto: Jesper Sunesen

Kronprinsesse Mary

Kronprinsesse Mary så helt fantastisk ud i Jesper Høvring-kjole, da hun ankom til gallamiddag i Houston i USA.

Kronprinsesse Mary
Foto: Jesper Sunesen

Kronprinsesse Mary

Middagen fandt sted på Houston Museum of Fine Arts.

Umiddelbart efter ankomsten hilste kronprinsessen, der var eneste kongelige af sted på arbejdsrejsen, ved en såkaldt "greeting line" på alle gæsterne til begivenheden.

Kronprinsesse Mary sad ved godt bord

Aftenen blev særdeles hyggelig for kronprinsessen, som sad fint ved sit bord i selskab med blandt andre ambassadør Henrik Hahn Bramsen, generalkonsul i Houston Jacob Vind og kulturminister Mette Bock.

Kronprinsessen fortalte i løbet af USA-turen om sit særlige forhold til Texas og byen Houston, hvor hun boede en kort periode som lille pige sammen med sin familie.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden