28. mar. 2017
Af Birgitte Engen

Smukke kongelige gæster til historisk gallataffel

Dronning Margrethe, dronning Mathilde, kong Philippe
Dronning Margrethe, dronning Mathilde og kong Philippe i Drabantsalen på Christiansborg Slot.
Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
De royale kvinder var klædt i elegante gallarober, da de ankom til gallataffel på Chrstiansborg Slot. Tirsdagens fest afholdes til ære for Belgiens kong Philippe og dronning Mathilde, som er på deres første statsbesøg i Danmark.

Dronning Margrethe tog personligt imod sine fornemme gæster, kong Philippe og dronning Mathilde af Belgien, da de ankom som de sidste til tirsdag aftens gallataffel på Christiansborg Slot.

Og i den lune forårsaften havde begge dronninger valgt at trække i blondekjoler i glade forårsfarver. Dronning Margrethe havde valgt en slank kjole i en dejlig turkisgrøn nuance, mens dronning Mathilde var i en smuk, mandarinfarvet gallakjole med plisserede blonder med slæb.

Mary og Marie i gyldne kjoler

Inden da var både kronprinsparret og prinsesse Marie og prins Joachim gået ind til de øvrige gæster. Også prinsesse Marie var elegant i blonder - hendes var gyldne og transparente over en cremefarvet kjole.

SE VIDEO: Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik ankom med stil til gallataffel

Kronprinsesse Mary strålede også, da hun ankom sammen med kronprins Frederik. Hun var klædt i en smuk, gylden kjole og bar det store rubindiadem med tilhørende halskæde.

​Glæd til til BILLED-BLADET på torsdag med masser af billeder fra det dejlige statsbesøg.

Læs mere om: