Lørdag, 7. november 2020 - af Ulrik Ulriksen

Smukke minder: Frederik tilbage i kærlighedens kirke

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
For kronprins Frederik er det altid noget særligt at være tilbage i den kirke, hvor han i 2004 giftede sig med sin elskede Mary.

Det blev en smuk fredag aften for kronprins Frederik i Vor Frue Kirke i København, hvor han og kronprinsesse Mary den 14. maj i 2004 blev gift ved en romantisk royal vielse, som er gået over i historien som århundredets mest vidunderlige kongelige kærlighedsfest i Danmark.

kronprinsparret
kronprinsparret
Foto: Aller Foto

Kronprins Frederik i kirke

Kronprins Frederik var i går, fredag aften, en tur i Vor Frue Kirke eller Københavns Domkirke for som protektor for Københavns Drengekor at overvære en koncert.

Nød korsangen

Frederik nød den vidunderlige korsang i kirkerummet med den udsøgte akustik.

På programmet var Maurice Duruflés "Requiem" samt Felix Mendelssohn-Bartholdys "Adspice Domine".

Det var for Frederik stort at opleve Københavns Drengekor under ledelse af korets nye chefdirigent, Carsten Seyer-Hansen, i et af korlitteraturens mest elskede værker.

Favnede hele følelsesspektret

I en tid, hvor tillid, tro og sammenhold er af særlig stor betydning, favner værket hele følelsesspektret, og det var til at se på både kronprinsen og det øvrige publikum.

Frederik var begejstret

Fredag aften leverede Københavns Drengekor det helt sublime, og det var en meget begejstret kronprins Frederik´, der sammen med resten af publikum hyldede de fabelagtige korsangere både under og efter koncerten i Vor Frue Kirke.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden