12. feb. 2021
Af Marianne Singer

Smukt nyt billede af Mary: I chik stil hjemme på Amalienborg

Kronprinsesse Mary.
Kronprinsesse Mary.
Foto: Hanne Juul
Kongehuset har delt et smukt billede af kronprinsesse Mary til et vigtigt møde hjemme på Amalienborg.

Det var en dybt engageret kronprinsesse Mary, der som formand for Mary Fonden torsdag talte med fondens ungepanel ved et digtialt møde.

I den forbindelse delte kongehuset på deres sociale medier efterfølgende et utrolig smukt billede af kronprinsessen fra mødet, hun deltog i via en online-forbindelse hjemme fra Frederik 8. s Palæ på Amalienborg.

Dejlig vintersol

På billedet ser man en chik kronprinsesse i blå skjorte og med høj hestehale sidde foran skærmen i et rum badet i dejlig vintersol, med kunst på væggen og en stor, flot lysestage på bordet.

"Som formand for @mary_fonden talte Hendes Kongelige Højhed Kronprinsessen i går med fondens ungepanel om unges trivsel under nedlukningen. ⁣

Mary Fonden sammensatte i efteråret et panel ‪af 10‬ unge i alderen 18-24 år, der under coronakrisen deler tanker, oplevelser og gode råd til at bekæmpe mistrivsel og ensomhed i denne tid. Ved det digitale møde i går fortalte de unge om deres udfordringer med at bevare deres motivation og gejst, og om den begyndende ensomhed, der fylder mere og mere for flere af dem.⁣⁣⁣
Læs mere om ungepanelets anbefalinger til at bekæmpe mistrivsel og ensomhed under coronatiden på Mary Fondens sociale medier og hjemmeside.," skriver kongehuset til billederne fra mødet.

Fine smykker

Også Mary Fonden delte billeder fra mødet, hvor man kan se de fine smykker, som kronprinsesse Mary bærer, deriblandt en halskæde med ædelsten og perler, der, ifølge Marystyleblog, er fra Dulong Fine Jewelry, en diamantring fra Ole Lynggaard Copenhagen, et enkelt guldarmbånd fra Dulong Fine Jewelry og det klassiske Love Bracelet fra Cartier.

Dybt berørt

Kronprinsesse Mary har selv skrevet ordene til opslaget, hvor hun forklarer, hvor berørt hun er af de unges situation under coronanedlukningen.

"I går mødtes jeg igen med vores ungepanel – denne gang digitalt – for at tale om, hvordan de har det her under anden nedlukning.

Mødet med de unge berørte mig meget.

Det var tydeligt, at siden vi mødtes sidste gang i oktober, er de unge blevet meget mere pressede af den situation, de er i. Og stemningen på mødet var anderledes og mere tynget denne gang.

De unge har sværere og sværere ved at se en ende på det hele. De kæmper med at bevare både motivation og gejst, og ensomheden er begyndt at fylde mere for flere af dem.

Der var uden tvivl mindre optimisme at spore i panelet denne gang, men der var små lys og et forbilledligt fokus på dem, der har det sværest.

Nogle af de unge nævner blandt andet, at det gode, der måske kan komme ud af det her, er, at vi fremover kan tale mere åbent om ensomhed.

Mange tak til de unge i vores panel for at dele jeres tanker, oplevelser og gode råd med os i Mary Fonden. Vi vil formidle og viderebringe jeres budskaber i den kommende tid. Det er vigtigt, at jeres stemmer bliver hørt.

- H.K.H. Kronprinsessen," skriver kronprinsesse Mary på Mary Fondens Instagram.

Læs mere om: