Sød overraskelse: Her viser dronningen sin store støtte til Frederik

Kronprins Frederik og dronning Margrethe. 

Kronprins Frederik og dronning Margrethe. 

Foto: Hanne Juul
Dronning Margrethe understregede i weekenden, hvor tæt hun er på kronprins Frederik, da hun overraskende støttede en sag, der står hans hjerte meget nær.

Dronning Margrethe og kronprins Frederik har haft et nært samarbejde gennem mange år.

Det beskrev kronprins Frederik blandt andet i 50-års interviewet med BILLED-BLADET i 2018.

- Det er jo en proces, som hele tiden er i udvikling, og som jeg virkelig har nydt godt af i rigtig mange år. Faktisk fra den dag, jeg blev myndig, hvor der kom andre og nye opgaver fra den ene dag tild en anden. I starten var det meget overvældende og føltes sådan lidt "Palle alene i verden"- agtigt, men igen, jeg følges med min mor - dengang og nu, forklarede han blandt andet.

Sød støtte

Hvor opmærksom dronning Margrethe er på sin ældste søn og Danmarks tronfølger, viste hun endnu engang i weekenden, da hun støttede op om en af kronprins Frederiks absolut største hjertesager.

Sammen med sine søstre, prinsesse Benedikte og dronning Anne-Marie, overraskede hun Ride4Rehab-cykelholdet, som også kronprins Frederik bakkede op om i april. 

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

To mærkesager

Cykelholdet er del af DIF’s Soldaterprojekt Ride4Rehab, der har til formål at give en gruppe skadede veteraner en fysisk oplevelse med cykling gennem Danmark.

Derudover har projektet en målsætning om at forbedre livet for fysisk og psykisk skadede veteraner gennem idræt og fællesskaber.

Projektet forbinder dermed både kronprinsens store passion for idræt med sit engagement for skadede veteraner. 

Kronprins Frederik på tur med Ride4Rehab i april: 

Fik rundvisning

"🚴🏻‍♀️ 🚴🏽‍♂️ 🚴🏼⁣
Et ganske særligt cykelhold fik sig en overraskelse, da de her til eftermiddag drejede ned mod Graasten Slot. Her stod Hendes Majestæt Dronningen klar til at modtage hele holdet sammen med Hendes Majestæt Dronning Anne-Marie og Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Benedikte.⁣
 ⁣
Cykelholdet er del af DIF’s Soldaterprojekt Ride4Rehab, der har til formål at give en gruppe skadede veteraner en fysisk oplevelse med cykling gennem Danmark. Derudover har projektet en målsætning om at forbedre livet for fysisk og psykisk skadede veteraner gennem idræt og fællesskaber. Ride4Rehab er et ni etaper langt cykelevent på tværs af Danmark og finder i år sted for tredje gang.⁣
 ⁣
I forbindelse med dagens etape, der som en overraskelse for deltagerne havde stop ved Graasten Slot, ønskede Dronningen deltagerne en fortsat god tur. Cykelholdet fik desuden en rundvisning i slotshaven, der sluttede i den nyanlagte Kongelige Køkkenhave, hvor der var en kort reception, hvor Prinsesse Benedikte var til stede. Herefter var besøget på Graasten Slot forbi, og rytterne fortsatte mod Sønderborg, hvor dagens etape sluttede." skriver kongehuset til det nye opslag med dronning Margrethe og hendes søstre på deres sociale medier.   ⁣

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden