SØD VIDEO: Se stolt Margrethe med børnebørnene omkring sig

Se også:

For dronning dronning Margrethe var det skønt at have familien omkring sig til decemberhygge i Aarhus, hvor et af højdepunkterne var gudstjeneste i domkirken. Se dronningen omgivet af hele kronprinsfamilien samt prins Joachim og prinsesse Marie med deres børn.

Marselisborg Slot dannede en vidunderlig ramme om den helt store kongelige jul, da både kronprins Frederik, kronprinsesse Mary, prins Joachim og prinsesse Marie samt deres børn fejrede højtiden sammen med Hendes Majestæt dronningen i Aarhus.

Traditionen tro deltog Dronning Margrethe i julegudstjenesten i Aarhus Domkirke den 24. december, og det blev en god dag for både de lokale og naturligvis for den kongelige familie.

Lys i øjnene

Dronning Margrethe havde julelys i øjnene, da hun ankom til kirken i selskab med hele familien.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Den kongelige familie tog forventningsfulde plads på bænkene i Aarhus Domkirke, hvor den traditionsrige julegudstjenesten indledtes klokken 16 under ledelse af sognepræst, Sabine Bech-Hansen.

Børnene hyggede sig

Det var tydeligt, at kronprinsparrets børn prins Christian, prinsesse Isabella, prinsesse Josephine og prins Vincent samt prins Joachim og prinsesse Maries børn prins Henrik og prinsesse Athena hyggede sig i hinandens selskab.

Det varmede naturligvis dronningens hjerte at opleve seks af sine otte børnebørn sammen på den særlige dag, der altid er en af årets vigtigste familiebegivenheder for den kongelige familie.

Hjem til hygge på slottet

Efter en skøn times tid i domkirken gik turen for de royale hjem til juleaften på Marselisborg Slot, hvor en dejlig og helt privat aften ventede.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden