SOMMERTOGT: Dronning Margrethe modtaget med kæmpe jubel på skole

Dronning Margrethe på sommertogt, 2019.

Dronning Margrethe på sommertogt, 2019.

Foto: Hanne Juul / Billed-Bladet
Dronning Margrethe begyndte dagen tidligt på sommertogtets dag nummer to efter at have overnattet på kongeskibet Dannebrog i Køge Havn.

Dronning Margrethe blev i den grad varmt modtaget, da majestæten besøgte Borup Skole.

Flere hundrede elever, hvoraf nogle var på besøg fra andre skoler i området, tiljublede dronningen, da hun tog hul på sommertogtets anden dag ved at besøge skolen i Borup. 

Foto: Hanne Juul / Billed-Bladet

Forårskoncert i skolegården

Først overværede dronning Margrethe elevernes forårskoncert i skolegården, inden hun blev vist rundt på skolen og endte i billedkunst-værksted, der virkelig fangede dronningens interesse. 

Omkring 20 elever var samlet for at vise majestæten deres kunst ud fra emnet "Tanker", og dronningen var tydeligt imponeret og roste eleverne for deres opfindsomhed med både broderi, decoupage, maleri og tegning. 

LÆS MERE: Dronning Margrethe tog hul på årets sommertogt

Derefter gik turen til Skandinavisk Transport Center, hvor dronning Margrethe i pakketerminalen skulle se, hvordan Post Nord håndterer pakker, og hvor dronningen selv skal afsende en pakke. 

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Hvis det er en fødselsdagsgave til sin søn, prins Joachim, skal dronningen måske overveje at sende pakken som ekspres-post for at være sikker på, at den når frem til den 7. juni.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden