Onsdag, 23. november 2022 - af Ulrik Ulriksen

Står sammen med Camilla og Kate: Derfor besøger kronprinsesse Mary Buckingham Palace

Kronprinsesse Mary

Kronprinsesse Mary

Foto: Martin Høien
For kronprinsesse Mary bliver det en stor oplevelse at komme til London for at mødes med dronning Camilla i Clarence House og på Buckingham Palace.

Kronprinsesse Mary er på mandag og tirsdag i næste uge i London i England, hvor hun begge dage skal være i selskab med dronning Camilla af Storbritannien.

Mandag modtages Mary i Clarence House, London, og tirsdag skal kronprinsessen deltage i en særlig reception på Buckingham Palace.

Kronprinsesse Mary i selskab med Camilla

Kronprinsessen deltager i dronning Camilla af Storbritanniens reception i forbindelse med FN’s internationale dag for afskaffelse af vold mod kvinder.

Dronning Camilla

Dronning Camilla

Foto: Kaspar Wenstrup

Netop partnervold og vold mod kvinder var der fokus på, da kronprinsesse Mary i februar i år tog imod prinsesse Kate i København.

Kronprinsessen og Kate var blandt andet sammen med Mary Fonden på besøg i Danner Huset, hvor de mødte personale og beboere og hørte om arbejdet for at hjælpe kvinder, der har været udsat for partnervold.

Kronprinsesse Mary og prinsesse Kate

Kronprinsesse Mary og prinsesse Kate

Foto: Martin Høien

Mere fokus i fremtiden

Der er ingen tvivl om, at kronprinsesse Mary står sammen med prinsesse Kate og dronning Camilla i denne sag og også fremover vil gøre, hvad der er muligt for at sætte fuld fokus på arbejdet for at stoppe vold mod kvinder i vores samfund.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden