7. feb. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Stærke reaktioner på Marys tv-optræden

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Lars H. Laursen
Kronprinsesse Mary lod sig interviewe til det direkte transmitterede indsamlingsshow på DR1 lørdag aften. Mange danskere så og hørte kronprinsessen tale om coronakrisens børn.

I forbindelse med Danmarks Indsamling-showet på tv lørdag aften lod kronprinsesse Mary sig interviewe om de konsekvenser, den globale coronapandemi har for verdens mest udsatte – coronakrisens børn.

Kronprinsesse Mary i eksklusivt tv-interview

I interviewets første del fortalte kronprinsessen om mødet med en ung kvinde, Faridah, fra Uganda.

Faridahs historie giver blandt andet et indblik i den rolle, som skolegangen spiller i verdens fattigste lande.

Svært at være barn i de fattigste lande

Anden del af interviewet handlede om, at coronapandemien har gjort levevilkårene endnu sværere for børn i verdens fattigste lande.

Kronprinsessen fortalte om vigtigheden af at holde fast i håbet og troen på, at den positive udvikling kan vende tilbage trods pandemien.

Her kan du opleve interviewet

Kongehuset har lagt Mary-interviewets to dele op på henholdsvis Instagram og Facebook, hvor man kan se og høre kronprinsessen sætte problemerne i perspektiv.

I kommentarerne til Mary-interviewet på kongehusets sociale medier er der mange stærkt positive reaktioner på kronprinsessens budskab og fortællinger samt på den måde, hun formulerer sig og bruger sin mimik.

Mary gjorde det godt i tv-interview

- Det føles uretfærdigt - og så med uretfærdigt lagt ovenpå - så fint og rammende formuleret, lyder det i en kommentar, mens et par andre seere skriver ””elsker at lytte til Mary tale..hele hendes kropssprog og ansigtsmimik er så levende og fortællende” og ”vor kronprinsesse er så skøn at lytte til” samt ”hun taler så behageligt og gribende”.

Kronprinsessen har hjertet på rette sted

I det hele taget har kronprinsessen ifølge danskerne ramt plet med sin deltagelse i Danmarks Indsamling-showet i tv.

- Inspirerende, intelligent og absolut forbilledlig, skriver endnu en Mary-fan, mens andre skriver ”sejeste kronprinsesse EVER” og ”jeg blev virkelig rørt over det interview”.

Mange understreger, desuden i kommentarerne, at Marys indsats er betydningsfuld.

- Hvor er det vigtigt det her, kommer det i den forbindelse fra en Danmarks Indsamling-seer, mens endnu en skriver ”fantastisk kronprinsesse med hjertet på rette sted”.

Læs mere om: