14. apr. 2016
Af Henrik Salling

Statsbesøg fra Mexico: Det sker på besøgets anden dag

Angelica Rivera og kronprinsesse Mary.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Returmiddag på d'Angleterre afslutter præsidentparrets to-dages tur til Danmark.

Torsdag tager det mexicanske præsidentpar hul på deres anden dag med officielt besøg i Danmark.

BILLED-BLADET følger naturligvis besøget tæt og vil også være til stede, når kronprinsen og den mexicanske præsident, Enrique Peña Nieto, besøger Dansk Industri i Københavns indre by. Her vil de to herrer deltage i en rundbordssamtale med repræsentanter for det danske erhvervsliv.

Kronprinsesse Mary viser børnehus frem for præsidentfruen

Samtidig med kronprinsen og præsidentens besøg hos Dansk Industri besøger kronprinsesse Mary og Fru Rivera Børnehusene i Kokkedal. Her vil præsidentfruen få en indføring i en af Marys hjertesager, Mary Fonden, som har særlig fokus på mobning.

Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!

Efter besøget i Dansk Industri får præsidenten lejlighed til at møde med Folketingets formand, Pia Kjærsgaard, og i sammen moment bliver der også tid til at hilse på den danske statsminister, Lars Løkke Rasmussen. Begge møder foregår på Christiansborg.

Senere på eftermiddagen er kronprinsessens tur til at vise præsidentfruen endnu en bid af Danmark. Det foregår på Tjørnegårdsskolen i Gentofte. Her vil de to kvinder deltage i et Lego-arrangement.

Flot afslutning

Om aftenen er det så præsidentparrets tur til at sige Danmark og den kongelige familie tak for invitationen og gæstfriheden. Det sker til den såkaldte returmiddag, som i dette tilfælde er henlagt til Hotel d´Angleterre på Kongens Nytorv.

Umiddelbart efter returmiddagen tager præsidentparret mod lufthavnen, idet de forlader Danmark i aften.

SE BILLEDERNE: Kronprinsesse Mary - smart og elegant

GALLERI: Kronprinsesse Marys stil i 2015

Læs mere om: