Torsdag, 23. januar 2020 - af Ulrik Ulriksen

STOLT FREDERIK: Sådan går det for børnene i skolen i Schweiz

Efter et par spændende uger i Schweiz med Mary og deres fire børn var kronprins Frederik tilbage på job i Danmark. Frederik fortalte om børnenes første uger på international skole i Verbier.

Kronprins Frederik forestod med stil og masser af overskud den officielle åbning af Experimentariums nye udstilling ”Lad Legene begynde”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Spændende uger i Verbier

Efter et par spændende uger i Schweiz med Mary og deres fire børn så  kronprins Frederik ud til at være glad for at være tilbage på job i Danmark for en kort bemærkning.

Frederik fortalte om børnenes første uger på international skole i Verbier, hvor kronprinsfamilien bor i deres skønne bjælkehytte.

Foto: Martin Høien

Josephine og Vincent har det godt

-  Vi har været nogle uger i Schweiz, og det er skønt at se, at børnene er faldet rigtig godt til i skolen og taler engelsk og lidt fransk også.

De er glade og synes, at det er spændende, sagde kronprins Frederik blandt andet om prins Christian, prinsesse Isabella, prinsesse Josephine og prins Vincent, som går i vinterskole på Lemania-Verbier International School.

Frederik på job i Schweiz

Kronprinsen har selv været på job det meste af januar i Schweiz, hvor han som medlem af Den Internationale Olympiske Komité, IOC, har fulgt ungdommens Vinter-OL i Lausanne nær Verbier.

Helt særligt tema

I Experimentarium i det nordlige København var temaet også De Olympiske Lege.

Udstillingen "Lad Legene begynde" er en årsindsats med fokus på De Olympiske Lege og De Paraolympiske Lege i Tokyo.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Olympisk styrketest

I forbindelse med indsatsen åbnede kronprinsen en ny udstilling på Experimentarium, hvor børn og voksne blandt andet kan teste deres hurtighed, styrke og reaktionshastighed i 10 forskellige aktiviteter.

Udstillingen er udviklet i samarbejde med Danmarks Idrætsforbund, Team Danmark og Parasport Danmark.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden