Tirsdag, 14. marts 2023 — af Ulrik Ulriksen

Stor dag for kronprins Frederik: Fremtiden ser lys ud!

Kronprins Frederik
Kronprins Frederik
Foto: Hanne Juul
Det var noget af en oplevelse for kronprins Frederik at besøge Odense i en helt speciel anledning. Kronprinsen fik et helt fabelagtigt smugkig ind i en fremtid, der tegner lys set med danske briller

Fremtidens robotteknologi er temaet for Europas største robotkonference “European Robotics Forum”, der fra i dag sætter fokus på den teknologiske digitale udvikling.

Det handler især om, hvordan robotteknologi blandt andet skal være med til at løfte den grønne omstilling, som er et af kronprins Frederiks fokusområder i disse år.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Odense er i år værtsby for konferencen, der samler forskere, industriledere og beslutningstagere fra hele verden.

Kronprins Frederik fik et smugkig ind i fremtiden

Kronprins Frederik deltog i dag i konferencen og overværede åbningsceremonien, hvorefter han mødte en række forskere og virksomheder, der demonstrerede forskellige robotløsninger.

Den danske robotindustri er internationalt anerkendt, og konferencens værtsby Odense har på 10 år udviklet sig til en robothovedstad på linje med München, Silicon Valley og Boston.

For kronprinsen var det fantastisk at få et smugkig ind i en fremtid, som Danmark og dansk teknologi meget vel kan komme til at sætte sit præg på.

Set med danske VR-briller, som Frederik prøvede i Odense, tegner fremtiden ganske lys på flere områder, og det var den royale æresgæst svært tilfreds med.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden