Stor dag venter: Sådan varmer Mary op til EM-fest

Kronprinsesse Mary til fodboldfest i Rødovre sidste måned. 

Kronprinsesse Mary til fodboldfest i Rødovre sidste måned. 

Foto: Mary Fonden, DBU,DR og Østifterne
Kronprinsesse Mary har dagen før Danmarks store EM-kvartfinale mod Tjekkiet sendt en særlig sommerhilsen afsted.

Det meste af Danmark følger uden tvivl spændt med, når det danske fodboldlandshold lørdag skal spille kvartfinale mod Tjekkiet i Baku i Aserbajdsjan.

Deriblandt helt sikkert også kronprinsesse Mary, der under EM indtil videre har været inde og se to af Danmarks landskampe. 

Personlig hilsen

Som en fin og festlig optakt til kampen lørdag har Mary Fonden delt en dejlig og personlig hilsen fra kronprinsesse Mary med overskriften "Fodboldfest rimer på fællesskab".

 "EM-festen er over os, og over hele landet bliver landsholdet hyldet og heppet på. Siden starten af turneringen har vi i Mary Fonden forsøgt at bidrage til at få fodboldfesten til at rime på fællesskab. Derfor har vi sammen med DBU, DR og Østifterne igangsat initiativet Fantastiske Fodboldfester, hvor vi har opfordret danskerne til at bruge EM som anledning til at understøtte de lokale fællesskaber oven på en tid med social afstand og stigende ensomhed. 

Og danskerne har virkelig taget ideen til sig. Over hele landet er der sat gang i Fantastiske Fodboldfester på væresteder, villaveje, campingpladser samt i fælleshuse og gårdmiljøer. Det vidner om en stor lyst til at bidrage til de lokale fællesskaber og viser også, hvor meget der er brug for det.
Jeg håber at de fællesskaber, der har fået sig et boost, vil vare ved -  også når den sidste kamp er fløjtet af." skriver kronprinsesse Mary i Mary Fondens pressemeddelelse. 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Overraskende besøg

Til meddelelsen hører et skønt billede, der viser kronprinsesse Mary til fodboldfest på en stille villavej midt i juni.

Foto: Mary Fonden, DBU,DR og Østifterne

Fodboldfesten i Rødovre var en del af initiativet Fantastiske Fodboldfester, som Mary Fonden står bag sammen med DBU, DR og Østifterne.

 

Danskerne mødes

Initiativet skal være med til at få danskerne til at mødes, der hvor de bor under EM-slutrunden.

Formålet er at give et tiltrængt løft til de lokale fællesskaber.

Kronprinsessen besøgte vejfesten og brugte bl.a. tiden på at spille en lille fodboldkamp sammen med både børn og voksne.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden