Stor fest på slottet: Dronningen med funklende diadem for første gang i to år

Se også:

Onsdag aften ankom dronning Margrethe og kronprins Frederik i flot stil til den store statsbanket i fortryllende omgivelser på slottet Bellevue i Berlin.

Efter hele ni programpunkter på bare en enkelt dag, sluttede dronning Margrethe og kronprins Frederik onsdag aften førstedagen af deres statsbesøg i Tysklands hovedstad Berlin med at deltage i en stor og festlig statsbanket. 

Det foregår lige nu på det smukke Schloss Bellevue med forbundspræsidenten Frank-Walter Steinmeier som veloplagt vært. 

Funklende diadem

Den eksklusive middag i de pragtfulde rammer i præsidentens residens bliver afholdt til ære for de kongelige danske repræsentanter, der var trukket i deres fineste festtøj denne aften.

Således så kronprinsen ved ankomsten yderst skarp ud i smoking, mens dronning Margrethe for første gang siden pandemiens start for knap to år siden strålede med et diadem - det såkaldte Perlepoire-diadem - i frisuren og iklædt en fantastisk, mørkegrøn festkjole. 

Efter at præsidenten og hans hustru, Elke Büdenbender, har budt de kongelige gæster velkommen, holder dronning Margrethe og forbundspræsidenten hver sin tale ved den fornemme middag. 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Travlt statsbesøg

Dronning Margrethe og kronprins Frederik er på statsbesøg i Tyskland i dagene 10.-13. november.

Besøget finder sted i Tysklands hovedstad Berlin, hvor både dronningen og kronprinsen er til stede, hvorefter dronningen alene fortsætter besøget i delstaten Bayerns hovedstad München.

Statsbesøget vil indeholde et erhvervsfremstød samt besøg ved kulturinstitutioner. 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden