14. feb. 2019
Af Trine Larsen

Stor reportage: Et år uden prins Henrik

Dronning Margrethe og prins Henrik i 2007.
Dronning Margrethe og prins Henrik i 2007.
Arkivfoto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
Prins Henrik er en savnet skikkelse. Ikke kun for dronning Margrethe og den kongelige familie, men også for danskerne. Læs alt om året, der er gået, siden prins Henriks død, i en stor reportage i BILLED-BLADET.

Da dronning Margrethe for et år siden mistede sin store kærlighed og livsledsager gennem mere end 50 år, prins Henrik, var chokket og sorgen stor.

Prins Henrik sov stille ind på Fredensborg Slot den 13. februar kl. 23.18, omgivet af sin hustru og sine sønner.

Siden dronning Margrethe og prins Henrik blev gift, stod prins Henrik last og brast med dronningen, såvel privat som arbejdsmæssigt. Og selvom dronning Margrethe som landets regent har været i front, har hun altid haft sin elskede Henri lige bag sig.

I BILLED-BLADET i denne uge

Savnet efter prins Henrik har naturligvis været stort for dronning Margrethe og familien, men også i danskernes bevisthed mangler prinsen ved siden af dronningen.

Savnet efter prins Henrik skinner igennem flere steder og dét kan man læse om i en stor reportage i BILLED-BLADET i denne uge.

Læs den store reportage og se de mange mindeværdige billeder i BILLED-BLADET nr. 7, der er på gaden torsdag den 14. februar 2019.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb07-forsider.jpg
Foto: BILLED-BLADET

Læs mere om: