Mandag, 10. januar 2022 - af Ulrik Ulriksen

Stor ros til Mary: Har aldrig været bedre

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul
Kronprinsparrets tvillinger fyldte 11 år i den forløbne weekend. Det blev fejret med privat hygge og en flot serie nye billeder af fødselarerne. Kronprinsessen har ageret fotograf med stor succes.

Der var fødselsdagsfest i kronprinsfamilien, da kronprinsesse Mary og kronprins Frederiks to yngste, prinsesse Josephine og prins Vincent, på en fin lørdag den 8. januar rundede de 11 år.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det blev fejret med manér både privat hjemme hos Mary og Frederik og prinsesse Isabella, 14, og prins Christian, 16, samt med en officiel og ganske ekstraordinær markering.

Mary har fotograferet Vincent og Josephine

I anledning af tvillingernes store dag delte kronprinsfamilien syv helt nye private portrætter af Josephine og Vincent. 

Kronprinsesse Mary står bag billederne af prinsesse Josephine og prins Vincent.

Mary har fotograferet fødselarerne i private rammer på trappen bag kronprinsfamiliens private adresse i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg midt i København.

Prins Vincent og prinsesse Josephine
Prins Vincent og prinsesse Josephine
Foto: H.K.H. kronprinsessen

Det bedste resultat nogensinde

Og selvom Mary med stort held og dygtighed har fotograferet sine børn før, så er resultatet denne gang nok det bedste, vi nogensinde har set fra kronprinsessen.

Der er helt vildt mange kommentarer til billederne på kongehusets sociale medier, og der er især talrige rosende ord om kvaliteten af Marys portrætter af Vincent og Josephine.

Fyldt med kærlighed

- Dejlige billeder der er taget, lyder det i en kommentar, mens andre skriver ”skønne fotos af pragtfulde tvillinger” og ”skønne billeder af to dejlige børn med skønne røde kinder”.

Til billederne af Vincent og Josephine siddende sammen er der også særlig ros.

- Dejlige fotos af børn og hundehvalpe, kommer det fra en fan, mens en anden skriver ”wauu et skønt billede fyldt med kærlighed”.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden