Tirsdag, 12. december 2017 - af Trine Larsen

Strandede i London: Nu er dronning Margrethe hjemme igen

Dronning Margrethe
Dronning Margrethe
Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET
Dronning Margrethe blev i går morges fanget i London på grund af vintervejret, og hendes fly blev aflyst. Dronningen måtte derfor i sidste øjeblik aflyse mandagens audiens, men nu er hun tilbage i Danmark og klar til at tage fat på de sidste opgaver inden juleferien

Dronning Margrethe er tilbage i Danmark efter, at hun ufrivilligt blev fanget af vintervejr i London og derfor ikke kunne komme hjem som planlagt mandag morgen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Dronning Margrethe blev ligesom tusinder af andre passagerer i går fanget i af barsk vejr i England og kunne ikke flyve hjem til Danmark som planlagt. Dronningens fly blev aflyst, og dermed måtte majestæten også aflyse sin offentlige audiens mandag morgen kl. 10 på Christiansborg Slot.

Folk gik forgæves

Hoffet måtte derfor i sidste øjeblik aflyse audiensen og beklage overfor dem, der gik forgæves. Det skete med en kort meddelelse om, at dronningen var fanget af uvejr i London, og at audiensen derfor var aflyst.

Det lykkedes dog dronningen at komme med et fly, så hun landede i København sidst på eftermiddagen mandag, og allerede her til formiddag er majestæten i gang igen. Kort før frokost modtager dronningen formanden for Slovakiets parlament, og i løbet af ugen venter der flere officielle opgaver, inden dronningen kan holde juleferie på Marselisborg sammen med prins Henrik.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Dronningen har været på privat rejse i London, sådan som hun er hvert år i december for bl.a. at købe julegaver og lækkerier til det kongelige julebord. Men nu venter arbejdet, inden juleferien begynder torsdag 21. december.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden