Fredag, 29. april 2022 — af Ulrik Ulriksen

Svigter ikke: Kronprins Frederik til kæmpe fest før Isabellas konfirmation

Kronprins Frederik
Kronprins Frederik
Foto: Lars H. Laursen
Kronprins Frederik var i herligt humør, då han ankom til et brag af en årsfest her til aften. I morgen er der konfirmation på Fredensborg Slot med prinsesse Isabella i hovedrollen

Kronprins Frederik ankom med stil til DTU Årsfest i Kongens Lyngby tidligt her til aften.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Danmarks Tekniske Universitet er et af verdens førende tekniske universiteter og har til formål at udvikle samt bruge naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet, og hvert år holder DTU et brag af en fest med kronprinsen som æresgæst til den indledende del af begivenhederne.

Kronprins Frederik svigter ikke

Selv om kronprinsen skal nyde sin datter prinsesse Isabellas konfirmationsdag i morgen, lørdag, i Fredensborg, svigtede kronprinsen ikke DTU her til aften.

Kronprinsen, der i øvrigt er nyklippet, var med til årsfestens akademiske højtidelighed sammen med 1300 andre festdeltagere.

Frederik fik en fin modtagelse af bestyrelsesformand Karin Markides, rektor Anders O. Bjarklev, prorektor Rasmus Larsen samt formand for studenterforeningen Polyteknisk Forening Andreas Ipsen.

Kronprins Frederik i godt selskab til DTU's årsfest
Kronprins Frederik i godt selskab til DTU's årsfest
Foto: Lars H. Laursen

Sang med for fuld røst

Umiddelbart efter den royale ankomst var der fællessang, og kronprinsen sang for fuld røst med på “Danmark nu blunder den lyse nat”.

Festaftenen bød på både gallamiddag, musik og dans, men kronprinsen gik ifølge BILLED-BLADETs oplysninger forholdsvis tidligt hjem, så han kan være klar til en stor lørdag på Fredensborg Slot, hvor prinsesse Isabella konfirmeres klokken 12.00 i slotskirken, hvorefter der er fest for konfirmanden.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden