Søndag, 6. juni 2021 — af Ulrik Ulriksen

Taknemmelig Mary i strålende humør på den røde løber

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
For kronprinsesse Mary var det fantastisk at komme til Odense i en helt særlig anledning. Kronprinsessen var i strålende humør på en stor aften.

Kronprinsesse Mary var glad og taknemmelig for at få en varm velkomst af blomsterpigen Frida, da hun besøgte Odense Koncerthus.

Mary glædede sig meget

Også borgmester Peter Rahbæk Juel, Odense Kommune, samt musikchef Finn Schumacker, Odense Symfoniorkester, var med til at tage imod den royale æresgæst, der på den røde løber gav udtryk for, at hun glædede sig meget til den store aften i Odense Koncerthus.

I strålende humør

Kronprinsessen var i strålende humør til begivenheden med fuld fokus på et meget vigtigt tema.

Kronprinsessen deltog som protektor for Psykiatrifonden og for SIND og var i Odense for at nyde Odense Symfoniorkesters koncert og markering af samarbejdet "Mind the Music".

Fantastisk musik

Landsforeningen SIND og Psykiatrifonden står sammen med Odense Symfoniorkester bag koncertrækken "Mind the Music", der sætter fokus på psykisk sårbarhed og musikkens beretninger.

- I aften skal vi sammen opleve fantastisk musik. Og jeg siger "opleve" og ikke blot "høre". For at opleve musik sammen med andre - som vi gør her - og opleve musikken spillet af dygtige musikere, vi både kan se og mærke i rummet, er selvfølgelig stærkt for flere sanser end hørelsen alene, sagde Torsten Bjørn Jacobsen, formand for Psykiatrifonden, som indledning på den særlige koncert med Mary blandt publikum.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden