Tirsdag, 22. december 2020 - af Ulrik Ulriksen

Taler hjemme fra det pyntede palæ: Mary med vigtigt julebudskab

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Gregers Overvad
For kronprinsesse Mary er det vigtigt, at alle får en god jul. Siddende ved juletræet hjemme på Amalienborg har kronprinsessen leveret et vigtigt budskab.

Julen er en særlig tid præget af varme, kærlighed og fest.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I år er alt dog meget anderledes, og det skal vi huske at tænke på, så vi alle kan være med til at bekæmpe ensomhed her i julen.

Mary sender julebudskab

Dette budskab sender kronprinsesse Mary med en tale optaget foran juletræet hjemme i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg og lagt ud på Mary Fondens digitale platforme.

Ikke længe til jul

- Der er ikke længe til jul, og det bliver uden tvivl en anderledes jul for os alle. Efter et år, der også har været langt fra det vi kender. Coronapandemien har påvirket os på måder, vi ikke kunne have forestillet os. Noget af det vigtigste, der står tilbage for mig fra året, der er gået er, hvor hårdt det rammer, når vi bliver begrænset i det, der betyder mest for os alle sammen: Nærværet og fællesskabet med andre, siger kronprinsesse Mary og fokuserer på ensomheden.

Mange føler sig ensomme

- Jeg tror, at der er mange, der i det forgangne år har mærket følelsen af ensomhed for alvor – måske for første gang. Andre er måske blevet endnu mere socialt isolerede, end de var i forvejen. I Mary Fonden ser vi med bekymring på, hvad pandemien kan betyde for ensomheden blandt danskerne, lyder det fra Mary, der understreger, at alle har et særligt ansvar i denne tid.

Alle har et ansvar

- Vi har alle et ansvar for at være med til at bekæmpe ensomhed. Selv en lille ting kan gøre en stor forskel for et andet menneske. Og der skal ofte ikke så meget til for, at man føler sig set og holdt af. At man føler, at man betyder noget for nogen. Det har vi alle sammen brug for, kommer det fra kronprinsessen, der runder af med disse ord:

. Til sidst vil jeg gerne ønske alle en glædelig jul.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden