Derfor er Madeleines mand ikke med i kongeligt tv-program

Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill

Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill

Foto: Aller Foto
Prinsesse Madeleine er med i svensk tv’s ”Året i kongehuset”, men hendes mand Chris O’Neill medvirker ikke.

Sveriges Prinsesse Madeleine medvirker i svensk tv’s ”Året i kongehuset”, men hendes mand Chris O’Neill er ikke med i programmet, og det bemærkes i vores naboland.

Madeleine og Chris optræder ikke sammen

Mange svenske seere havde set frem til at se både prinsesse Madeleine og Chris O’Neill i SVT’s program ”Året med kungafamilien” eller ”Året i kongehuset”, som udsendelsen hedder på dansk.

På optagelserne fra Florida i USA, hvor Madeleine og Chris bor sammen med deres tre børn Leonore, Adrienne og Nicolas, optræder Chris O’Neill efter eget valg ikke.

Madeleine lader sig interviewe

Det er kun prinsesse Madeleine som, i et interview optaget hos den svenske æreskonsul i Florida, fortæller om hverdagen under corona-lockdown i Florida og om at savne sin familie i Sverige.

Chris glimrer helt og aldeles ved sit fravær, og det er der en helt enkelt årsag til.

Ikke aktuelt i år

– Det var helt enkelt ikke aktuelt i år, siger tv-producenten Sara Bull ifølge mediet Svensk Damtidning, og hun vil ikke uddybe sit svar, men det er helt sikkert, at man fra tv’s side ville have elsket at have et interview med både Madeleine og Chris for første gang i meget lang tid.

Har takket nej tidligere

Også tidligere har Chris O’Neill takket nej til at medvirke i den royale årskavalkade, som hvert år er et af de mest sete programmer på den landsdækkende svenske public service-kanal SVT.

– Anledningen till det er, at der ikke har været nogle muligheder for interview, når Chris har været tilgængelig, lød det fra det svenske kongehus’ kommunikationschef Margareta Thorgren, da mediet Expressen for nogle år siden spurgte til temaet.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden