Ærlig prinsesse Madeleine: Det har været ret hårdt

Prinsesse Madeleine.

Prinsesse Madeleine.

Arkivfoto: MEGA
Sveriges prinsesse Madeleine fortæller i et nyt interview i tv om sit liv i USA, hvor alt er vendt på hovedet, efter coronakrisen ramte landet.

For prinsesse Madeleine er livet med sin mand og deres tre børn Leonore, Adrienne og Nicolas i Florida i USA ikke optimalt.

Coronakrisen har vendt op og ned på meget, og det er næsten et år siden, at Madeleine senest var i Sverige for at se den kongelige familie i Stockholm.

Prinsesse Madeleine fortæller om ny hverdag

I SVT-programmet "Året med kungafamiljen" fortæller Madeleine åbent og ærligt om sin families nye besynderlige hverdag, der er præget af covid-19 situationen i staten Florida.

En hård tid

– Det har været ret hårdt, må jeg sige. Hele foråret var vi tvunget til at være i lockdown i fem måneder. Og hvis nogen havde fortalt mig, at børnene skulle holdes hjemme i fem måneder og knap kunne komme udenfor, at vi skulle holde dem hjemme og give dem hjemmeundervisning fra otte til tre om eftermiddagen... Ja, jeg ved ikke , om jeg ville begynde at grine eller græde, siger prinsesse Madeleine i interviewet med SVT, som er Sveriges store landsdækkende tv-kanal.

Savner Sverige

Madeleine fortæller i interviewet desuden, at det hun savner allermest er hendes familie i Sverige og i det hele taget alt i Sverige.

Det gav hun lørdag, den 19. december, udtryk for i et varmt opslag på Instagram.

Her sendte Madeleine en følelsesladet hilsen til alle i Sverige.

Få BILLED-BLADET leveret?Klik og læs hvordan!

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden