Søndag, 20. december 2020 - af Ulrik Ulriksen

Ærlig prinsesse Madeleine: Det har været ret hårdt

Prinsesse Madeleine.
Prinsesse Madeleine.
Arkivfoto: MEGA
Sveriges prinsesse Madeleine fortæller i et nyt interview i tv om sit liv i USA, hvor alt er vendt på hovedet, efter coronakrisen ramte landet.

For prinsesse Madeleine er livet med sin mand og deres tre børn Leonore, Adrienne og Nicolas i Florida i USA ikke optimalt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Coronakrisen har vendt op og ned på meget, og det er næsten et år siden, at Madeleine senest var i Sverige for at se den kongelige familie i Stockholm.

Prinsesse Madeleine fortæller om ny hverdag

I SVT-programmet "Året med kungafamiljen" fortæller Madeleine åbent og ærligt om sin families nye besynderlige hverdag, der er præget af covid-19 situationen i staten Florida.

En hård tid

– Det har været ret hårdt, må jeg sige. Hele foråret var vi tvunget til at være i lockdown i fem måneder. Og hvis nogen havde fortalt mig, at børnene skulle holdes hjemme i fem måneder og knap kunne komme udenfor, at vi skulle holde dem hjemme og give dem hjemmeundervisning fra otte til tre om eftermiddagen... Ja, jeg ved ikke , om jeg ville begynde at grine eller græde, siger prinsesse Madeleine i interviewet med SVT, som er Sveriges store landsdækkende tv-kanal.

Savner Sverige

Madeleine fortæller i interviewet desuden, at det hun savner allermest er hendes familie i Sverige og i det hele taget alt i Sverige.

Det gav hun lørdag, den 19. december, udtryk for i et varmt opslag på Instagram.

Her sendte Madeleine en følelsesladet hilsen til alle i Sverige.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden