Fredag, 16. september 2022 - af Stine Ramlyng

Til dronningens gallataffel: Denne farve var mest populær blandt de kendte og kongelige

Der var brusende skørter, små slæb, dybe rygudskæringer, voluminøse ærmer, perler og pallietter og masser af farver på de smukke rober til dronningens gallataffel. Og særligt én farve gik igen blandt de kvindelige gæster.

Dronning Margrethe satte et flot eksempel, da hun på andendagen af sin 50-års regentjubilæums-fejring, dukkede op på Christiansborg Slot i en blå velourkjole.

Mange varianter af blå

400 gæster var inviteret til gallataflet på Christiansborg Slot for at fejre dronning Margrethes regentjubilæum og mødte op i deres stiveste puds og flotteste kjoler.

De kvindelige gæster vakte opsigt med deres smukke og meget forskelligartede rober. Men ét farvetema gik igen blandt de kvindelige gæster.

Nemlig den farve som hovedpersonen også selv viste sig i; farven blå, dog i forskellige nuancer. Det viser en optælling BILLED-BLADET har foretaget blandt de mange gæster.

(Se alle de smukke blå rober i galleriet øverst i denne artikel) 

       

Dronning Margrethe i flot genbrug

Dronning Margrethe selv viste vejen med en ekstraordinær smuk blå gallakjole, som hun kun har vist sig i én gang tidligere. Nemlig på et portræt i anledning af sin 80-års fødselsdag i april 2020.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den turkisblå kreation med smalt skørt og lange ærmer er kreeret af blødt silkevelour af Birgitte Thaulow.

Disse farver tog 2. og 3. pladsen

Det andetstørste farvetema blandt de fine gæster var rober i rødlige nuancer og på tredjepladsen de hvide og beige nuancer. En del gæster bar dog også smukke rober i grønlige nuancer.

Se alle de smukke blå rober i galleriet øverst i denne artikel. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden