Lørdag, 30. juli 2022 - af Marie Krakau

Til fest i Gråsten: Kronprinsesse Mary og prinsesse Marie hyggede med nygift prinsesse

Kronprinsesse Mary, prinsesse Marie

Kronprinsesse Mary, prinsesse Marie

Foto: Kaspar Wenstrup
Kronprinsesse Mary og prinsesse Marie var omgivet var tæt familie til fest i Gråsten tidligere på ugen, og blandt gæsterne var en af prinsessernes nære veninder.

Under den store fætter-kusine-fest på Graasten Slot tidligere på ugen blev der taget en masse dejlige billeder af den kongelige familie. 

På det store familiebillede ved broen i slotshaven på Graasten Slot var nygifte prinsesse Carina og prins Gustav, der bor på Berleburg Slot i Tyskland, placeret ved siden af prins Joachim, prinsesse Marie og kronprinsparret. 

De tre par er meget nære venner, har prins Gustav og prinsesse Carina fortalt i et interview med BILLED-BLADET tidligere i år.

Det er ikke kun de tre fætre, der har et godt venskab. De senere år har Carina udviklet et særligt godt forhold til Mary og Marie, og kronprinsesse Mary havde for nylig en fremtrædende rolle ved prinsesse Carina og prins Gustavs borgerlige vielse og kirkelige bryllup i Berleburg i Tyskland. Også kronprins Frederik var i en bærende rolle som forlover til brylluppet i Tyskland.

De tre par mødes desværre ikke så tit, da de bor i tre forskellige lande – Danmark, Tyskland og Frankrig.

Derfor har gensynet mellem de tre veninder, Mary, Marie og nygifte prinsesse Carina sandsyndligvis været en dejlig og hyggelig oplevelse i sommerferien. 

Kronprinsparret, prins Joachim, prinsesse Marie, prinsesse Carina og prins Gustav.

Foto: Keld Navntoft, Kongehuset

Du kan se det fulde billede fra broen i slotshaven i linket herunder: 

Den kongelige fætter-kusine-fest var arrangeret af dronning Margrethe, prinsesse Benedikte og dronning Anne-Marie, og samlede næste alle deres børn og svigerbørn på slottet hvor de kongelige kusiner og fætre har tilbragt mange somre som børn. 

I linket herunder kan du se alle gæsterne ved den store fest: 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden