Til fornem fest med Mary: Alle blev feberscannet

Kronprinsesse Mary

Kronprinsesse Mary

Foto: Lars H. Laursen
På den store aften i Cirkusbygningen i København har der fra start været fuld fokus på sikkerheden i forhold til den alvorlige corona-situation. Både masker og feberscanning var en del af ankomsten.

Der var fra start stor fokus på sikkerheden i forhold til corona-situationen, da Danish Rainbow Awards blev indledt onsdag aften 30. september.

Kronprinsesse Mary ankom med stil som æresgæst, og ligesom alle andre var hun inden ankomsten til Cirkusbygningen blevet feberscannet.

Kronprinsesse Mary i hovedrollen

Alle gæster blev ifølge arrangørernes forperson Niels Lautrup Holm feberscannet ved indgangen til Cirkusbygningen, hvor prisfesten afvikles.

Dette gjaldt naturligvis også for BILLED-BLADETs journalist og fotograf.

Personalet i Cirkusbygningen sørgede for at temperaturscanne alle.

Alle bar mundbind

Alle gæster bar desuden mundbind ved ankomsten, og når de bevægede sig rundt i bygningen.

På den store aften, hvor Rainbow Business Denmark hyldede personer, organisationer og virksomheder, som er med til at skabe bedre livsvilkår for LGBT-personer i Danmark, var salen, hvor kronprinsesse Mary sad centralt, blevet inddelt i zoner.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET kan du komme på besøg hos prinsesse Benedikte, og så har vi midt i en svær tid med corona-restriktioner været med dronning Margrethe på en helt særlig opgave.

Desuden byder vi på et stort interview med Divya Das og Kim Bildsøe, og så varmer vi op til Vild med dans.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden