Mandag, 24. januar 2022 - af Marianne Singer

Til mors fejring: Stolt Frederik fulgtes med gennemført elegant Mary

Kronprinsparret ved ankomsten til Amalienborgmuseet fredag. 
Kronprinsparret ved ankomsten til Amalienborgmuseet fredag. 
Foto: Lars H. Laursen
Kronprinsesse Mary så utrolig chik ud, da hun deltog i åbningen af dronningens nye smykkeudstilling på Amalienborg i fredags.

Det var en tydelig stolt kronprins Frederik, der i fredags fulgtes med kronprinsesse Mary til dronningens officielle åbning af jubilæumsudstillingen "En dronnings smykkeskrin – 50 år på tronen fortalt i smykker" på Amalienborgmuseet i Christian VIII’s Palæ. 

Foto: Lars H. Laursen

Kronprinsesse Mary så da også utrolig elegant ud på den festlige dag, som også prinsesse Benedikte og greveparret af Rosenborg deltog i.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Pragtfulde diamanter

På den særlige dag var kronprinsesse Mary i et smart look, der, ifølge Mary Style Blog, bestod af cremhvid uldblazer fra Ralph Lauren og dertil en rød tweed nederdel fra Alexander McQueen. 

Foto: Lars H. Laursen

Som flot tilbehør bar kronprinsessen høje nude stiletter fra Prada og en clutch fra danske 1602, mens der i ørerne glimtede gule og hvide diamanter. 

Foto: Lars H. Laursen
Foto: Lars H. Laursen

Den pragtfulde diamantring er fra Dulong Fine Jewelry, mens hendes broche er jubilæumsbrochen fra Georg Jensen, som dronningen fik overrakt i anledning af sit 50-års regeringsjubilæum.

Det var blæsende og koldt på slotspladsen, hvor kronprinsessen havde pakket sig ind i et lunende slag. 
Foto: Lars H. Laursen

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden