Lørdag, 26. maj 2018 - af Ulrik Ulriksen

TILLYKKE: Kronprins Frederik fylder 50 år

Hele Danmarks kronprins Frederik fejres i dag i anledning af sin 50-års fødselsdag. Frederik har over de seneste år udviklet sig til at blive en af de bærende kræfter i kongehuset og til at blive en mand, som danskerne respekterer og holder af.

I dag er kronprins Frederik vågnet op til et helt nyt kapitel af sit liv. Han er nu en mand i 50'erne, og han fylder rundt med stil. Kronprinsen har hele pakken.

Han er en flot mand med en god udstråling, og så er han en stærk repræsentant for det danske kongehus, der ligesom alle andre europæiske kongehuse er inde i en periode med transformation. Først og fremmest er kronprins Frederik dog et menneske i balance med en harmonisk familie som hans solide fundament.

Kronprins Frederik elsker sin familie

Netop familien har over de seneste mange år betydet så utroligt meget for den person, vi alle har set blomstre på vej mod de 50 år. Kronprinsen har vist sit store potentiale, når man - både i privat og i officiel sammenhæng - har oplevelt ham i rollen som en markant del af kongehuset og den familie, han har skabt sammen med sit livs kærlighed, kronprinsesse Mary.

Sammen med Mary og børnene til fest 

Når Frederik er sammen med Mary og parrets børn, Christian, Isabella, Josephine og Vincent, er han altid i topform. Det har man i høj grad set den seneste uges tid i forbindelse med festlige begivenheder i anledning af 50-års fødselsdagen.

Den 21. maj blev der afholdt Royal Run, og selvom Frederik ikke løb sammen med sine børn, udtrykte han bagefter stor stolthed over, at børnene havde løbet familie-Royal Run på Frederiksberg - og endda i flotte tider. 

Balkonfejring, karrettur og gallataffel

Torsdag var familien samlet, da der i forbindelse med fødselsdagsfejringen var afsløring af et nyt Frederik-portræt på Frederiksborg Slot i Hillerød. Her var det også tydeligt at se, at kronprinsen for alvor stråler, når han er sammen med kronprinsessen og deres fire børn.

Og i dag, lørdag den 26. maj, bliver der skruet endnu en tak op for fejringen, når der først er balkonfejring på Amalienborg kl. 12.00, karettur gennem København og gallataffel på Christiansborg Slot med dronning Margrethe som vært.

Billed-Bladet sender direkte TV

Husk at se med, når www.billedbladet.dk sender direkte TV fra Amalienborg, hvor kronprins Frederik og hans nærmeste familie i anledning af 50-års dagen klokken 12.00 træder ud på balkonen for at hilse på danskerne.

Vi sender også direkte TV og byder på reportage på billedbladet.dk, når kronprinsparret og deres gæster ankommer til kæmpe fødselsdagsgallataffel på Christiansborg Slot i aften.

Vi er også på LIVE, når kronprinsparret klokken 19.30 fra Amalienborg kører i karet til festen på Christiansborg Slot.

Danmarks Royale Ugeblad følger fødselsdagsfesten fra tidlig morgen til sen aften. I BILLED-BLADET i næste uge kan I glæde jer til alt om fødselsdagsfejringen: Talerne, gæsterne, kjolerne, de kærlige øjeblikke og meget meget mere.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden