5. feb. 2019
Af Ulrik Ulriksen

TILLYKKE: Kronprinsesse Mary fylder 47 år

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Martin Høien/Billed-Bladet
Der bliver virkelig noget at fejre hjemme hos kronprinsfamilien i dag. Kronprinsesse Mary runder de 47 år, og det skal naturligvis markeres.

Kronprinsesse Mary fylder i dag 47 år, og hun er vel mere populær end nogensinde i kongeriget Danmark.

Særligt de senere år har kronprinsessen virkelig gjort alt for at udnytte det store potentiale, hun har i den på alle måder fremskudte position som royal profil.

Kronprinsessen har i stigende grad over de senere år haft succes med at sætte fuld fokus på sine mærkesager. Særligt kvinders og børns rettigheder har Mary med sit arbejde i Danmark og i udlandet gjort meget for at sætte på dagsordenen.

Kronprinsesse Mary hviler i sig selv

Privat virker kronprinsessen og hendes familie som en stærk enhed, der hviler i sig selv. Mary nyder i disse år frugten af den særlige indsats, hun og kronprinsen har gjort som forældre for en harmonisk børneflok bestående af prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine.

På en dag som i dag vil fødselaren helt sikkert komme til at mærke, at hun er elsket af familien, venner og mange andre danskere.

Marys spændende 2019

Kronprinsesse Mary har et spændende 2019 foran sig. Mary skal blandt andet deltage i verdens største kvindekonference Women Deliver i Vancouver i Canada, og så er hun involveret i det særlige 60-års jubilæum, som markerer båndene mellem Danmark og Sydkorea.

Kronprinsessen skal også ud at løbe Royal Run i juni, så der er masser af skønne udfordringer for Danmarks 47-årige kronprinsesse.

Nyd de flotte billeder af kronprinsesse Mary i galleriet herunder:

GALLERI: Kronprinsesse Marys festgarderobe (Foto: ALLER MEDIA)

Læs mere om: