7. jun. 2020
Af Trine Larsen

Tillykke med de 51 år: Prins Joachim fejrer fødselsdag i Paris

Prins Joachim
Prins Joachim
Foto: Hanne Juul
Prins Joachim fylder i dag 51 år og kan lade sig fejre af sin hustru prinsesse Marie og børnene Athena og Henrik i Frankrigs hovedstad.

Prins Joachim fejrer sin 51 år fødselsdag i dag og det sker i Paris, hvor han bor og arbejder.

Prinsens fødselsdag kommer til at stå i skærende kontrast til sidste års fejring, hvor prinsen fyldte 50 år og blev fejret af sin mor, dronningen, med en stor middag og fest på Amalienborg.

Prins Joachim fejres af familien

I år kommer prinsen til at fejre dagen noget mere stille, sammen med sin familie, prinsesse Marie og børnene, prins Henrik og prinsesse Athena, men flere bliver de næppe. For parret bor i Paris, hvor der stadig er masser af restriktioner grundet Corona-krisen og først sidste tirsdag fik pariserne lov til at gå på restaurant.

 Prins Joachim, prinsesse Marie, prins Henrik og prinsesse Athena
Prins Joachim, prinsesse Marie, prins Henrik og prinsesse Athena
Foto: Hanne Juul

Dog med visse begrænsninger, idet folk for det første skal bære mundbind, når de opholder sig ude blandt mange mennesker, og endnu kun kan besøge restauranter, hvor der er udeservering.

Dermed vil dagens fødselar og hans familie kunne spise ude for første gang i lang tid, men altså kun udendørs.

Dejlig fridag

Søndag er faktisk prins Joachims eneste fridag fra Ecolé Militaire, hvor prinsen stadig får undervisning og går til forelæsninger, inden han om kort tid er færdiguddannet og klar med én af verdens fineste militære lederuddannelser.

Hvad den skal bruges til er endnu uvist, for corona-krisen har gjort det vanskeligt for prinsen og familien at lægge planer for fremtiden.

Uanset, så vil prinsen i dag kunne slappe af og lade sig fejre af sin hustru prinsesse Marie og børnene Athena og Henrik. Og mon ikke, der også kommer et opkald eller to fra Danmark.

Familien fra Danmark ringer

Prinsens mor, dronningen vil helt sikkert ønske sin yngste søn tillykke og også prins Joachims to ældste sønner, prins Felix,17, og prins Nikolai ,20, vil helt givet også ringe til deres far for at ønske tillykke Herfra BILLED-BLADET ønsker vi også prins Joachim stort TILLYKKE med de 51 år og håber, at prinsen får en dejlig dag.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/nyforsidebb23_1.jpg

Læs mere om: