8. jan. 2019
Af Ulrik Ulriksen

TILLYKKE-video: Josephine og Vincent fylder otte år

Kronprinsparrets to yngste børn prinsesse Josephine og prins Vincent fylder otte år, og det skal naturligvis fejres med manér både hjemme og i skolen.

Prinsesse Josephine og prins Vincent fylder otte år, og den store dag – tirsdag den 8. januar - kan den dynamiske duo fejre sammen med såvel deres familie hjemme i Frederik VII's Palæ på Amalienborg som de mange søde skolekammerater på Tranegårdskolen.

Josephine og Vincent i aktion

Josephine og Vincent har budt os på mange gode oplevelser, og især det seneste års tid har de i flere forskellige sammenhænge været i vælten sammen med deres forældre og søskende.

Josephine og Vincent var i aktion til kronprins Frederiks 50-års fødselsdag i maj, og de var også i hovedrollerne under kronprinsfamiliens skønne tur til Færøerne i sensommeren.

Dejlige dage med bedesteforældrene

Tvillingerne kom til verden på Rigshospitalet og blev bare et par dage efter fødslen i hospitalsfoyeren vist frem af en stolt kronprinsesse Mary og kronprins Frederik.

Siden dengang har tvillingerne beriget kronprinsfamilien liv. Ikke mindst i julen, som blev nydt på Marselisborg i Aarhus sammen med farmor dronning Margrethe.

I løbet af december hyggede tvillingerne sig også i selskab med deres morfar John Donaldson, som var en tur i Danmark.

Spændende år foran sig

Dagens to fødselarer har et interessant og udfordrende år foran sig. De skal færdiggøre 1. klasse og tage hul på 2. klasse, hvor der forventeligt skrues op for fagligt niveau og undervisningstempo på Tranegårdskolen, og så er der mange store familiebegivenheder på programmet.

Onkel Joachim fylder 50 år

Først og fremmest skal de to små sammen med resten af den kongelige familie være med til at fejre onkel Joachims 50-års fødselsdag i juni.

Der bliver helt sikkert også et par spændende private begivenheder at nyde sammen med kronprinsparret og tvillingernes ældre søskende, der for eksempel skal holde sommerferie i Gråsten i Sønderjylland.

Læs mere om: