7. apr. 2020
Af Marianne Singer

Trist besked: Kronprinsesse Mary aflyser stort sommerarrangement

kronprinsesse mary
Kronprinsesse Mary.
Foto: Hanne Juul
For første gang må kronprinsesse Mary aflyse det populære Fri for mobberi-løb, der arrangeres af Mary Fonden, som hun er formand for, og Red Barnet.

På Facebook havde flere tusinde allerede vist deres interesse i at deltage i årets store Fri for Mobberi-løb, men nu er børnestafetten, der arrangeres af Mary Fonden og Red Barnet, aflyst.

"Kære deltager til Børnestafetten i København, Vi er kede af at meddele, at Børnestafetten i Fælledparken d. 20. juni er aflyst. Statsministeren forlængede i går forbuddet mod større forsamlinger indtil d. 31. august for at mindske smittespredning af Covid-19. Det betyder desværre, at Børnestafetten i år ikke kan afholdes hverken i Aarhus eller i København," lyder det blandt andet fra Fri for Mobberi-arrangørerne i et Facebook-opslag.

Derefter følger et ønske om en god påske til alle.

Engageret kronprinsesse Mary

Kronprinsesse Mary er formand for Mary Fonden og altid dybt engageret i børneløbet, der hører til blandt mange børnefamiliers sommertraditioner.

Sidste år løb kronprinsesse Mary selv med og hun har altid været flittig med at uddele medaljer til de mange aktive børn, der har løbet med.

I 2013 vakte det ekstra glæde hos kronprinsesse Mary, da prins Christian var blandt de mange unge deltagere.

https://imgix.billedbladet.dk/bb-18130.jpg
Kronprinsesse Mary overrækker en medalje til prins Christian.
Foto: Ole Bjørk
https://imgix.billedbladet.dk/bb-18142-1.jpg
En stolt prins Christian med sin medalje.
Foto: Ole Bjørk

Læs mere om: