11. okt. 2022
Af Marianne Singer

Trist grev Ingolf: Det er bare rigtig ærgerligt og træls

Grevinde Sussie og grev Ingolf af Rosenborg. 
Grevinde Sussie og grev Ingolf af Rosenborg.
Foto: Krestine Havemann
Grev Ingolf af Rosenborg udtaler til Jydske Vestkysten, at han er meget ked af, at den lokale Brugsen, hvor han og grevinde Sussie af Rosenborg er trofaste kunder, snart lukker.

Grev Ingolf af Rosenborg fortalte i et stort interview i april med Egtvedposten, at han trives godt i både den rolle han har og i det lokalsamfund, han bor i på godset Egeland mellem Vejle og Kolding sammen med sin hustru, grevinde Sussie af Rosenborg.

Nu er der dog planlagt ændringer i området, som han bestemt ikke bryder sig om.

Trofaste kunder

Således har grev Ingolf talt med JydskeVestkysten om, hvor ked han er, at Coop har besluttet at lukke den nærliggende Ågård-brugsen, hvor de ellers er trofaste kunder.

- Vi handler jo ellers i den brugs hver dag, så det er bare rigtig ærgerligt og træls, at den nu lukker. Og oven i købet er brugsen i Egtved lige nu lukket på grund af rotter, så det går da godt, lyder det fra grev Ingolf af Rosenborg til JydskeVestkysten.

Lukker op til jul

Ifølge JydskeVestkysten har Coop besluttet at lukke Dagli'Brugsen i Ågård sammen med tre andre Dagli'Brugs'er i Danmark.

Forklaringen er, at butikken ikke længere er rentabel, idet der mangler omsætning, brugs-bygningen er gammel og utæt med gammelt inventar, og energiforbruget er for stort trods mange tiltag.

Dagli'Brugsen i Ågård lukker senest 4. december.

Har forståelse

Til avisen udtrykker grev Ingolf af Rosenborg dog samtidig forståelse for, at det på det seneste har været en udfordrende tid for den lille brugs i Ågård.

Blandt andet fordi, at man gennem mere end et år har gravet store dele af byens veje op for at kunne kloakseparere samt de høje priser på el.

Læs mere om: