Udlandet falder i svime over Felix: Prinsen med de krystalblå øjne

Prins Felix fotograferet ved sin fars 50-års fødselsdagsfest sidste år.

Prins Felix fotograferet ved sin fars 50-års fødselsdagsfest sidste år.

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
De nye fotos, som blev taget i forbindelse med prins Felix' 18-års fødselsdag, har skabt opmærksomhed langt uden for landets grænser.

Det store spanske magasin HOLA! er ikke i tvivl: Prins Felix kunne uden problemer blive fotomodel nummer to i det danske kongehus. Fotografen Steen Brogaards nye fotos af prins Felix - som du kan se i linket i bunden af artiklen - har fået det spanske medie til at fastslå, at Felix uden problem kunne følge i storebror, prins Nikolais fodspor som international model.

Eftertragtet ung prins

"De krystalblå øjne, det næsten hypnotiske blik og de charmerende smilehuller" hæfter magasinet sig ved. Og når HOLA! skriver den slags og bruger meget plads på en ung prins, er det fordi, han for alvor er rykket op i superligaen af eftertragtede unge europæiske prinser.

Magasinet nævner dog også, at prins Felix indtil nu ikke har vist interesse for modelfaget, men efter alt at dømme vælger at afslutte sin skolegang på Gammel Hellerup gymnasium. Men efter artiklen i det store spanske magasin kan det jo være, at de store internationale modelagenturer nu får øjnene op for prinsen med de krystalblå øjne.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

I Californien dvæler internetmediet "Pure Wow" også ved de nye fotos - og kalder prins Felix "gennemført fotogen".

Se billederne, der går verden rundt herunder:

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden