Uheldige prins Felix har brækket armen

Prins Felix poserede med armen i gips sammen med familien.

Prins Felix poserede med armen i gips sammen med familien.

Jens Nielsen
Prins Felix var lørdag eftermiddag så uheldig at brække sin arm under en fodboldkamp med vennerne.

Lørdag formiddag havde prins Felix været til Tour de Parkinson og set sin mor, grevinde Alexandra, og storebror, prins Nikolai, cykle 35 kilometer til fordel for velgørenhed, men om eftermiddagen gik det helt galt for den 12 årige prins, da han spillede fodbold med vennerne. 

Han kom nemlig til skade under kampen.

VIDEO: Prins Nikolai savner familien til hverdag - og prins Felix savner sin bror

Brækket arm stoppede ikke prins Felix

Det er ikke svært at gætte, hvor grevinde Alexandra og Martin Jørgensen tilbragte lørdag aften. De var formentlig på skadestuen med prins Felix, der fik en stor flot gipsbandage om sin højre arm.

 – Prins Felix har brækket armen. Den er nu lagt i gips. Han brækkede armen i forbindelse med, at han spillede fodbold med nogle kammerater lørdag, siger hoffets kommunikationsafdeling til SE og HØR.

Men brækket arm eller ej, allerede søndag middag var den unge prins klar på at tage med familien til Lille Fuglede Havn ved Tissø, hvor grevinde Alexandra navngav et nybygget vikingeskib i mjød.

Helt på toppen var Felix dog ikke, for undervejs i arrangementet lænede han sig et par gange op af Martin Jørgensen, der også var parat med et lille klem til den uheldige prins.

LÆS MERE: Prins Nikolai og prins Felix fik de unge piger til at hvine

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden