13. aug. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Undrede du dig også: Hvem gik ombord på Wallenberg med Frederik?

Kronprins Frederik
Kronprins Frederik
Foto: Hannelore Dörner, TV2
Kronprins Frederik har haft en god sejlads med Mikkel Beha Erichsen og hans sønner ombord på skibet Wallenberg. Frederik var også ledsaget ombord på skibet af en helt særlig person.

Kronprins Frederik har været i godt selskab ombord på det gode skib Wallenberg, hvor han har hygget sig sammen med Mikkel Beha Erichsen og dennes sønner Theis, Alfred og Emil.

Kronprins Frederik i godt selskab

Kronprins Frederik gik dog også ombord på Wallenberg med en person, som flere ”Kurs mod danske kyster”-fans ikke helt kender.

Frederiks privatsekretær

Vi kan fortælle, at der er tale om kronprins Frederiks privatsekretær Morten Roland Hansen, som flere har bemærket tæt på kronprins Frederik i et par klip af ”Kurs mod danske kyster".

Morten Roland Hansen og kronprins Frederik
Morten Roland Hansen og kronprins Frederik
Foto: Hanne Juul

Godt samarbejde

Kronprins Frederik har i mange år haft et godt samarbejde med Morten Roland Hansen, som blandt andet har ledsaget Frederik til flere Olympiske Lege og til mange store sportsbegivenheder rundt omkring i Danmark.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET får du helt nye billeder og kan læse alt om kronprins Frederiks sejltur med Mikkel Beha Erichsen ombord på skibet Wallenberg.

Du kan også komme med på opdagelse i dronning Margrethes nye køkkenhave, og så er Janni Spies’ datter blevet gift.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb33-forsider.jpg

Læs mere om: