Torsdag, 14. september 2023 — af Ulrik Ulriksen

Vi sender live fra Sverige: Se kronprinsparret ankomme til flot aften i selskab med Margrethe og Anne-Marie

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Fejring af kong Carl Gustafs regeringsjubilæum
Du kan se med i aften, når gæsterne ankommer til stor aften på Drottningholms Slot lige udenfor Stockholm. Vi sender fra klokken 17.00 live fra ankomsten, og der er naturligvis stor fokus på de kongelige profiler øverst på gæstelisten.

Sveriges kong Carl Gustaf kan den 15. september fejre 50 år på tronen, og kongens 50-års regeringsjubilæum markeres allerede med en stor begivenhed i aften klokken 18.00 med deltagelse af dronning Margrethe, dronning Anne-Marie og kronprinsparret.

Mary og Frederik sammen med Margrethe og Anne-Marie

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik samt dronningen Margrethe og dronning Anne-Marie skal overvære en jubilæumsforestilling på Drottningholms Slotsteater med efterfølgende souper på Drottningholms Slot.

Forestillingen indledes klokken 18.00, mens souperen er klokken 20.30.

Vi sender live fra 17.00

Du kan følge med i alle gæsternes ankomst til Drottningholms Slotsteater i aften, når vi fra klokken 17.00 sender live med særlig fokus på de kongelige profilers ankomst.

De danske kongelige er i godt selskab med gode venner fra den svenske og norske kongelige familie.

Fredag markeres kong Carl Gustafs regeringsjubilæum med flere store begivenheder i Sveriges hovedstad Stockholm, og du kan følge med i det hele lige her på vores website, hvor vi sender live flere gange i løbet af dagen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden