Tirsdag, 3. januar 2023 - af Ulrik Ulriksen

Vi sender live i dag: Kronprinsparret og dronningen glæder sig til ekstraordinær oplevelse på Christiansborg Slot

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Hele BILLED-BLADETs livesending fra nytårskur på Christiansborg Slot tirsdag 3. januar med dronning Margrethe og kronprinsparret.
Video: Kaspar Wenstrup /Journalist: Ulrik Ulriksen
Der er to fornemme nytårskure programmet i dag for dronningen og kronprinsparret. Vi sender live fra Drabantsalen på Christiansborg Slot fra klokken 10.50, og der er mange fine gæster på listen over kurdeltagere.

Det er altid en ekstraordinær oplevelse, når diplomatiet deltager i nytårskur på Christiansborg Slot, hvor dronning Margrethe og kronprinsparret vil være til stede her til formiddag.

BILLED-BLADET sender live fra Drabantsalen fra klokken 10.50, når de første gæster ankommer, og på listen over kurdeltagere er spændende personligheder fra hele verden.

Livesendingen er slut

Deltagere er det herværende diplomatiske korps' missionschefer med ægtefæller samt sideakkrediterede ambassadører med ægtefælle, og det er altid en fornøjelse at se nogle af de farverige dragter, som ambassadører fra flere af de repræsenterede lande kommer til nytårskur iklædt.

Mary og Frederik og dronningen ankommer til Drabantsalen

Drabantsalen danner ramme om gæsternes og den kongelige families ankomst i tidsrummet kl. 10.50-11.30, og vi sender live i de 40 forrygende minutter fra den fornemme ankomstsal.

Der er faktisk to nytårskure på programmet i dag, og dronningen afholder allerede tirsdagens første nytårskur klokken 09.50 i Christian VII’s Palæ på Amalienborg.

Samma palæ dannede ramme om kur og taffel for regeringen, hoffet og den kongelige familie 1. januar.

Nytårskuren i dag i palæet er for Højesteretsdommere, Den Kongelige Livgardes og Gardehusarregimentets Officerskorps.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik vil også deltage i tirsdagens første kur, og det bliver en fornøjelse at se det veloplagte kronprinspar, der berettiget vakte opsigt om aftenen den 1. januar ved ankomsten til årets første kur og taffel.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden