15. apr. 2016
Af af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Alle højdepunkterne fra det mexicanske statsbesøg

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik var meget på under det mexicanske statsbesøg, I løbet af to dage sørgede kronprinsesse Mary og kronprins Frederik for, at præsident Peña Nieto og hans kone Angelica Rivera fik et godt indtryk af Danmark. Se videoen med alle højdepunkter fra Mary og Frederiks travle dage med det mexicanske præsidentpar.

Det mexicanske præsidentpar nød to gode dage i Danmark.

Statsbesøget fra Mexico var især vellykket, fordi kronprinsesse Mary og kronprins Frederik begge dage på en afslappet og stilfuld måde tog sig godt af præsident Peña Nieto og hans fru Angelica Rivera.

Især Mary og præsidentfruen så ud til at have en god kemi. Det var tydeligt, da de sammen havde en hyggelig eftermiddag i Helsingør, og på den sidste dag af statsbesøget kiggede de også nærmere på en børnehave, der arbejder med Mary Fondens antimobbeprogram.

LÆS MERE: Se alle artikler og videoer fra statsbesøget

Taffel og returmiddag

Kronprinsparret og præsidentparret var også i selskab med hinanden til gallataffel hos regentparret på Fredensborg Slot samt til returmiddag på Hotel d’Angleterre i København. Til gallataflet på Fredensborg leverede dronning Margrethe en fantastisk tale, der må have varmet de mexicanske æresgæster om hjertet.

I det hele taget var præsidenten og hans hustru begejstrede for at besøge Danmark. Det lagde de ikke skjul på umiddelbart inden afgang fra København. Via BILLED-BLADET sendte præsidenten i hvert fald en helt særlig hilsen til alle i det danske rige.

Masser af højdepunkter

Oplev alle højdepunkterne fra det mexicanske statsbesøgs to tæt pakkede dage og se regentparret, kronprinsparret, prinsesse Benedikte samt prins Joachim og prinsesse Marie som veloplagte værter for Mexicos præsident Peña Nieto og fru Angelica Rivera.

Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!

Læs mere om: