VIDEO: Dronning Margrethe forsvandt før fest i Finland - se her hvorhen

Se også:

Dronning Margrethe var helt i front under fejringen af Finlands selvstændighed, men forud for gallamiddagen var Danmarks dronning næsten ikke til at spotte.

Dronning Margrethe viste topform under besøget i Finland, hvor hun sammen med de kongelige kollegaer fra Norge og Sverige deltog i festligholdelsen af Finlands selvstændighed fra tirsdag eftermiddag til torsdag morgen.

I dagens løb var dronning Margrethe helt i front og vinkede sig bogstavelig talt gennem Helsinki, da hun sammen med præsident Sauli Niinistö og hans hustru Jenni førte an i forreste række. 

Men forud for gallamiddagen om aftenen, forsvandt dronningen næsten ud af billedet. Hvor hun forsvandt hen kan ses i denne video, der også viser hvor veloplagt majestæten var under besøget i Finland.

Dronningen fløj med rutefly til Helsinki, overnattede to nætter på kongeskibet Dannebrog, der var sejlet til den finske hovedstad fra Stockholm, hvor kronprinsparret havde brugt skibet.

LÆS OGSÅ: Dronning Margrethe overtog kronprinsparrets kahytter

Torsdag morgen fløj dronningen retur til Danmark og i morgen, pinsedag, deltager hun i festgudstjenesten i anledning af Reformationens 500 års jubilæum i Haderslev Domkirke. 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden