24. okt. 2015
Af af Af Trine Larsen i Indonesien

VIDEO: Dronning Margrethe og prins Henriks tempo imponerer i Indonesien

Regentparrets program er så pakket, at den 75-årige dronning og 81-årig prinsgemal indmellem må dele sig op, og det er noget indoneserne taler om.

Dronning Margrethe og prins Henrik imponerer alt og alle de møder under deres statsbesøg i Indonesien. For deres travle og tætpakkede program levner ikke mange private pauser, og selvom tidsforskellen og jetlag plager andre i delegationen, kan ingen mærke, hvis det plager regentparret.

De er veloplagte, interesserede, imødekommende og fulde af godt humør. Og selvom temperaturerne dagligt ligger omkring 36 grader, som ville tage pippet fra de fleste på arbejde, synes regentparret at være som fisk i vandet.

Dronning Margrethe klør på som en langt yngre kvinde

At dronningen er 75 år og klør på som en langt yngre kvinde, synes indoneserne er imponerende, og at prinsgemalen, der ustandselig laver sjov og spas, er 81 år, kan ingen forstå, virkelig er rigtigt.

SE MERE: Dronning Margrethe og prins Henriks overraskende velkomst

Regentparrets alder og deres ungdommelige fremtoning er noget, der optager medierne meget, for i regentparrets program er der bestemt ikke taget meget hensyn til deres alder.

Kig selv med her, hvor vi viser et lille glimt fra nogle af dagens højdepunkter i Jakarta.

SE MERE: Dronning Margrethe og prins Henrik fik hjælp i Jakartas trafik

Læs mere om: