19. jun. 2019
Af Trine Larsen

VIDEO: Dronning Margrethe til ballet hjemme i haven

Med dronning Margrethe i midten kunne flere tusinde gæster i Fredensborg slotshave nyde en helt særlig aften med sommerballet fra Det Kongelige Teater.
Dronning Margrethe behøvede ikke at gå mange meter for at komme til ballet - for Den Kongelige sommerballet fra Det Kongelige Teater viste ballet i Fredensborg slotshave.

Flere tusinde mennesker var samlet i græsset i den varme, solbeskinnede slotshave, inden majestæten og hendes gæster ankom.

Den royale gruppe blev modtaget af Fredensborgs borgmester Thomas Lykke Pedersen og viseborgmester Ulla Hardy-Hansen med blomster.

Midt i folkemængden fandt dronningen sin plads, mens først borgmesteren og derefter balletchef Nikolaj Hübbe, bød velkommen.

Aftenens ballet var i særklasse smuk for ikke alene præsenterede Det Kongelige Teater deres ypperligste dansere i et spændende repertoire, men omgivelserne var helt unikke og vidunderlige.

Og tilsat kongelig deltagelse med dronningen i en skøn blomstret sommernederdel og hvid skjortebluse, kunne aftenen ikke blive mere magisk.

Se videoen og mærk selv stemningen fra sommerballetten.

Læs mere om: