Onsdag, 19. juni 2019 - af Trine Larsen

VIDEO: Dronning Margrethe til ballet hjemme i haven

Med dronning Margrethe i midten kunne flere tusinde gæster i Fredensborg slotshave nyde en helt særlig aften med sommerballet fra Det Kongelige Teater.
Dronning Margrethe behøvede ikke at gå mange meter for at komme til ballet - for Den Kongelige sommerballet fra Det Kongelige Teater viste ballet i Fredensborg slotshave. 

Flere tusinde mennesker var samlet i græsset i den varme, solbeskinnede slotshave, inden majestæten og hendes gæster ankom. 

Den royale gruppe blev modtaget af Fredensborgs borgmester Thomas Lykke Pedersen og viseborgmester Ulla Hardy-Hansen med blomster. 

Midt i folkemængden fandt dronningen sin plads, mens først borgmesteren og derefter balletchef Nikolaj Hübbe, bød velkommen.

Aftenens ballet var i særklasse smuk for ikke alene præsenterede Det Kongelige Teater deres ypperligste dansere i et spændende repertoire, men omgivelserne var helt unikke og vidunderlige.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Og tilsat kongelig deltagelse med dronningen i en skøn blomstret sommernederdel og hvid skjortebluse, kunne aftenen ikke blive mere magisk. 

Se videoen og mærk selv stemningen fra sommerballetten.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden