Torsdag, 2. juni 2016 - af af Trine

VIDEO: Dronningen holdt fest i Nakskov

Se sammendraget af den begivenhedsrige dag for dronning Margrethe på første dag af årets sommertogt.

Dronningen sagde både godmorgen og godnat i Nakskov. For majestætens besøg på Lolland strækker sig over to dage, så hun begyndte første dag på sommertogtet i i Nakskov, ligesom dronningen også sagde "go'nat" i Nakskov ombord på kongeskibet Dannebrog.

Det skete dog først efter, at dronningen havde holdt en lille fest på Dannebrog, med godt 100 gæster, for at takke for den dejlige dag på Lolland.

Dagen begyndte allerede kl. 10, hvor dronningen kom sejlende til Nakskov og blev varmt modtaget af de mange fremmødte og byens borgmester Holger Schou Rasmussen. Derfra gik det slag i slag med et tæt pakket program, der først bragte dronningen til Hestehovedet ved fjorden, hvor dronningen skulle se modeller for et kommende udsigtstårn og en legeplads, ligesom hun fik overrakt et foto af Threin Ottesen.

Dronning Margrethe smagte kirsebærvin

Derfra kørte dronningen til det socialt boligbyggeri Søhuse, hvor en kendt kunstner har lavet et stort gavlmaleri. Hvem det er, kan ses i videoen her.

På godset Frederiksdal, der laver velsmagende kirsebærvin, smagte dronningen på herlighederne, inden der var frokost.

På Reventlow-museet i Pederstup så dronning Margrethe en maleriudstilling, inden turen gik til Dodekalitten på Kragenæs. Her svingede dronningen i bogstavelig forstand øksen inden dagens sidste besøg på virksomheden East metal.

Hvordan dronningen sluttede sin 12 timer lange arbejdsdag, kan også ses i videoen her fra sommertogtets første dag.

Drømmer du om en gratis rejse? Klik her!

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden