12. mar. 2019
Af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Elegant kronprinsesse Mary ankommer til stor dansk fest i Texas

En helt igennem forrygende dag i Austin i USA blev afsluttet med manér, da kronprinsesse Mary sammen med mange andre feststemte danskere og amerikanere hyggede sig til skøn aftenreception.

Kronprinsesse Mary gjorde en flot entré i elegant look præget af en kridhvid jakke til en aftenreception i Scandinavia House i Austin. Den festlige event var en af de markante begivenheder til Austin-festivalen ”South by Southwest”.

Flot ankomst

Kronprinsesse Mary ankom med stil, holdt en flot tale og kastede glans over festen, som bød på et brag af en minikoncert med bandet Alphabeat. Netop Silkeborg-gruppen Alphabeat er et band, som kronprinsesse Mary er begejstret for.

Kronprinsesse Mary vild med ”Fascination”

Hit som ”Fascination” og "10.000 Nights of Thunder" er et par af de numre, som kronprinsessen har nydt at synge med på og danse lidt til gennem årene. Kronprinsesse Mary nød bestemt også at høre bandet på den dejlige aften i Austin, Texas. Glæd dig til at få alt om kronprinsesse Marys forrygende program i Austin i Texas i torsdagens udgave af BILLED-BLADET - Danmarks Royale Ugeblad.

Læs mere om: