29. aug. 2018
Af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Gense højdepunkterne fra ankomsten til gallataffel på Christiansborg Slot

Drabantsalen var en fornem ramme om dronning Margrethe, kronprinsparret samt prinsesse Marie og prins Joachims ankomst til gallataffel. Også aftenens æresgæster, Frankrigs præsident Macron og hans fru Brigitte, gjorde deres entré med stil.

Dronning Margrethe er tirsdag aften vært ved et fornemt gallataffel til ære for Frankrigs præsidentpar Emmanuel Macron og fru Brigitte.

Ved gallataflet deltager kronprinsparret, prins Joachim og prinsesse Marie, prinsesse Benedikte, regeringen, Folketingets Præsidium, den franske delegation og repræsentanter fra udvalgte virksomheder og kulturprofiler.

Præsidentparret fik en flot modtagelse

Drabantsalen var en fornem ramme om dronning Margrethe, kronprinsparret samt prinsesse Marie og prins Joachims ankomst til den dansk-franske fest.

Også aftenens æresgæster, Frankrigs præsident Macron og hans fru Brigitte, gjorde deres entré med stil og fik en varm modtagelse.

Gense højdepunkterne fra ankomsten til gallataflet på Christiansborg i videoen ovenfor og læs meget mere om det franske statsbesøg i de kommende nr. af BILLED-BLADET.

Læs mere om: